Club Floreasca

Salon Clasic, Piano Bar, Terasă, Ponton

 Clubul Floreasca este locația pentru organizarea de banchete, evenimente festive, nunti, botezuri.

Club Floreasca

Clubul Floreasca deține capacițăți de alimentație publică ce pot găzdui evenimente de tipul, nunți, botezuri, aniversări.

  • Salonul Clasic,  capacitate  140 de persoane.
  • Salonul Piano Bar, cu capacitate 90 de persoane.
  • Terasa avand o capaciatate de 60 de persoane.

Clubul Floreasca este renumit  pentru cadrul intim oferit, ideal pentru intalniri cu prietenii, intalniri romantice sau chiar pranzuri de afaceri, iar pe timpul verii, aceasta atmosfera este pe deplin intregita de cadrul natural unic in care este amplasat clubul.

140 persoane

Salonul ”Clasic”

Daca va ganditi sa va organizati nunta intr-un cadru romantic, va asteptam in la Clubul Floreasca, locul perfect pentru celebrarea nuntii dumneavoastra!
Cea mai importanta zi din viata, va deveni cea mai memorabila zi, cu atentia din partea echipei  Clubului Floreasca la fiecare detaliu.

90 persoane

Salonul ”Piano Bar”

Salonul Piano Bar, denumit și Salonul Micare are  capacitatea de 90 de persoane, va imbie cu o ambianta calda. Specificul acestuia este bucataria internationala, alaturi de un personal supercalificat va garantam satisfactia celor mai reusite evenimente.

 

-

Terasa

Terasa este apreciata pentru cadrul intim oferit, ideal pentru intalniri cu prietenii, intalniri romantice sau chiar pranzuri de afaceri, iar pe timpul verii, aceasta atmosfera este pe deplin intregita de cadrul natural unic in care este amplasat clubul.

-

Pontonul

Pontonul este apreciat pentru cadrul intim oferit, ideal pentru intalniri cu prietenii, intalniri romantice sau chiar pranzuri de afaceri, iar pe timpul verii, aceasta atmosfera este pe deplin intregita de cadrul natural unic in care este amplasat clubul.

Club Floreasca

MENIURI PERSONALIZATE

Dacă planificați un eveniment important din viața dumneavoastră, Clubul Floreasca vine în întâmpinarea exigentelor dumneavoastră cu pachete personalizate pentru organizarea de banchete, evenimente festive, nunti, botezuri.

NUNȚI

Meniu, de la 64 Euro de persoană

Daca va ganditi sa va organizati nunta intr-un cadru romantic, va asteptam in la Clubul Floreasca, locul perfect pentru celebrarea nuntii dumneavoastra! Cea mai importanta zi din viata, va deveni cea mai memorabila zi, cu atentia din partea echipei Clubului Floreasca la fiecare detaliu.
Beneficiați gratuit de Welcome Cocktail.

BOTEZURI

Meniu, de la 55 Euro de persoană

Restaurantul Club Floreasca pune la dispozitia invitatiilor si clientilor sai servicii la cele mai inalte standarde si o echipa de profesionisti.
Botezul, unul dintre cele mai simbolice evenimente religioase al unei familii, necesită o atenție deosebită atunci când vine vorba de organizarea acestuia.
. Beneficiați gratuit de Welcome Cocktail.

BANCHETURI

Meniu, de la 40 Euro de persoană.

Oferim celor intersati posibilitatea organizarii de evenimente speciale precum bancheturi, majorate, prezentari de produse, zile de nastere, onomastica.
Specialistii nostri in arta gastronomica reusesc sa creeze de fiecare data meniuri caracterizate de o pregatire meticuloasa pana la cel mai mic detaliu
Beneficiați gratuit de Lemonade Bar.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Niciun produs în coș.